Home Nieuws Türkçe Siyaset Hollanda geneli Vooringenomen standpunt EenVandaag over PvdA-raadslid Osman Cifci
Vooringenomen standpunt EenVandaag over PvdA-raadslid Osman Cifci
Siyaset - Hollanda geneli
Geschreven door Administrator   
donderdag 27 november 2014 17:26

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLypzzGSsWM9R4nvWSFv-IxeuILW4sCFhC8A-tvpHhHzSxmEYO

Tijdens de gemeenteraad verkiezingen in Den Bosch interviewt de verslaggever van EenVandaag PvdA-raadslid Osman Cifci. De verslaggever wilt het hebben over de landelijke PvdA kwesties, Osman Cifci benadrukt daarentegen meermaals dat hij het over ´zaken die in Den Bosch spelen´ te willen hebben.

De ongezouten mening van EenVandaag staat klaar en luidt als volgt: ‘Turkse PvdA´er: geen uitspraak gelijkheid man vrouw’.

Omdat Cifci geen commentaar wilt leveren op landelijke PvdA-kwesties moeten we maar beredeneren, en de conclusie trekken dat Osman Cifci niet voor gelijke rechten tussen man en vrouw is.

De nogal suggestieve berichtgeving van EenVandaag is onlangs ontkracht door een schriftelijke reactie van de PvdA in Den Bosch. Zij geven aan dat Cifci geïrriteerd was en het wilde hebben over lokale politiek, de partij schrijft ook dat de gelijkheid van man en vrouw voor Cifci onbetwist is. Cifci heeft ook een interview gegeven aan een lokale tv zender; Boschtion, waarin hij zijn standpunt voorlegt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties 

 
-1 #1 Blue-Grape 2014-11-28 09:34
Is Osman Cifti voor of tegen het Asscher onderzoek??? Ik vind dat alle PVDA leden even kleur moeten bekennen!! iedereen die zwijgt stemt toe, iedereen die kritiek heeft mag blijven
Quoting
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Laatste nieuws

 

Nu Online

We hebben 258 gasten online